Home » Voorstellen

Welkom! mijn naam is Nathalie Marquering

Ik ben al zolang ik mij kan herinneren geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam, voeding, en eigenlijk alles wat daarmee te maken heeft.

Ik ben in 2011 eerst uit nieuwsgierigheid gestart met een klassikale jaaropleiding tot gewichtsconsulent, Dit was een mooie basis, maar ik had behoefte aan meer verdieping. Daarom besloot ik vervolgens de opleiding tot Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut te volgen in Amsterdam. In deze opleiding staan vooral de Orthomoleculaire én Ayurvedische geneeskunde centraal. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen op HBO niveau gevolgd op het gebied van voeding, ontgiften en gezondheid waaronder detoxcoach en diverse Ayurvedische bijscholingen. Ik werk sinds kort ook met bioresonantie, Bioresonantie geeft snel inzicht in de huidige staat van bepaalde functies in het lichaam, Ik ben i.b.v. HBO PLATO Medische Basiskennis.

 

Mijn ervaring: Jaren geleden ben ik zelf na een periode van veel stress zo'n 10 kg aangekomen en ik voelde mij over het algemeen niet goed/fit.

Het is me gelukt met behulp van een coach en uiteraard de nodige eigen inzet om me weer goed te voelen, en het was de moeite meer dan waard.

Ik ben heel blij dat ik deze stappen heb gezet. Klachten zoals een opgeblazen buik, een zwaar gevoel en geen energie hebben, somberheid en menstruatieklachten, zijn praktisch totaal verdwenen nadat ik anders ben gaan eten (en leven). Geen klachten meer... Ik hoop dit ook te kunnen betekenen voor jou! Zowel lichamelijk als psychisch gezien kent een gezonde (en vooral bewuste) lifestyle heel veel voordelen. Je moet er wel wat voor doen én waarschijnlijk voor laten, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug!

 

Wil jij jouw (voedings-)patroon veranderen? Wil jij meer leren over gezondheid voor jou persoonlijk, en hoe je dit praktisch toe kunt passen?

Kom dan gerust in contact! 06 - 30 62 76 71 OF info@jijinbalans.nl