Home » Ervaringen

Reactie plaatsen

Reacties

Cees de Boer
2 maanden geleden

Ik kwam bij Nathalie terecht omdat ik helemaal onder de rode vlekken zat, ik had zoveel jeuk dat ik er niet meer van sliep. De huisarts en dermatoloog wisten niet wat mij mankeerde en kreeg wat zalfjes en medicatie. Niks hielp.
Nathalie heeft bloed afgenomen, en na ongeveer een week kwam de uitslag binnen. Een tolerantie voor tarwe, spelt en aardappelen.
Nathalie heeft voor mij een schema gemaakt wat ik wel en niet kon eten. Ik ben door haar prima begeleidt en heb veel tips gekregen. Na een aantal weken waren mijn klachten verdwenen. Ik eet geen brood en aardappelen meer. Mijn leven is er een stuk beter door geworden

Arian Prins
6 maanden geleden

De laatste paar jaar werd ik elk jaar zo'n 2 a 3 kg zwaarder terwijl ik dacht gezond te eten en genoeg te sporten. Ook had ik veel last van een opgeblazen buik/gasvorming. Reden genoeg voor mij om bij Nathalie op consult te gaan. Mijn eetpatroon werd doorgenomen en ik kreeg een schema mee voor 4 weken met tips en heerlijke recepten. Tussendoor 1 keer voor controle geweest omdat Nathalie, en ikzelf natuurlijk ook,
graag wil weten hoe het gaat en of er aanpassingen moeten worden gedaan aan het schema. De resultaten waren geweldig: ik viel af en voelde me veel fitter.. Ik heb hetzelfde eetschema nog 4 weken extra gevolgd en daarna wat aanpassingen gekregen. Het was af en toe wel even doorbijten omdat ik echt een brood en pasta eter was maar nu ben ik helemaal gewend aan mij nieuwe eetpatroon. Ik ben heel enthousiast over de manier waarop Nathalie de begeleiding doet: heel persoonlijk en met veel kennis van zaken. Ik ben nu een jaar verder en mijn gewicht blijft heel stabiel.Je moet het natuurlijk wel zelf doen maar Nathalie weet als geen ander je te motiveren.

Pia Kremer
7 maanden geleden

Nathalie is zeer kundig. Haar voedingsmethode is helemaal op de persoon afgestemd. Ze neemt alle tijd voor de klant en kan zeer gepassioneerd vertellen over alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft.
Ik kan Nathalie aan iedereen die gezonder en slanker door het leven wil, met een warm hart aanbevelen!

Evelien
7 maanden geleden

Nathalie geeft op een enthousiaste en professionele wijze uitleg over voeding. Door vriendinnen die succesvol waren afgevallen kwam ik ook bij Nathalie terecht. Veel uitleg gekregen en heerlijke weekmenu's meegekregen. Ook bij mij werkte het goed en ben ik inmiddels 13 kilo afgevallen. De begeleiding is uitstekend!! Ik ben blij dat ik bij Nathalie ben terechtgekomen.