Home » AANBOD » Bioresonantie

Bioresonantie is in Nederland helaas nog niet algemeen geaccepteerd en bij sommige mensen zelfs onbekend. Bioresonantie wordt echter  wereldwijd in veel gezondheidsinstellingen gebruikt (zoals ziekenhuizen in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland).

Gebruik van Bioresontie is voor iedereen een wijs besluit, dus niet alleen voor mensen met gezondheidsklachten! Juist ook voor gezonde mensen zonder klachten, Voorkomen is immers beter dan genezen. Wanneer u er op tijd bij bent en regelmatig uw gezondheid checkt, kunt u schade voorkomen, van bijvoorbeeld een mineralentekort of een teveel aan zware metalen in uw bloed (bijv. van amalgaamvullingen/luchtverontreiniging etc.)

 

Wat wordt er allemaal gemeten tijdens een bioresonantie consult? O.a. de huidige toestand van:

- Bloedvaten - Maag en darmen - Lever - Galblaas - Alvleesklier - Nieren - Hersenen - Botten - Reumatische klachten  - Bloedsuiker - Intoxicaties - Sporenelementen - Vitamines - Aminozuren - Co-enzymen - Immuunsysteem - Zware metalen -  Allergieën  - Gynaecologie (vrouw) -Prostaat -

 

Wij hebben miljarden cellen in ons lichaam en alle cellen hebben membranen met bepaalde frequenties. Door het sturen van elektromagnetische impulsen naar het lichaam reageren de cellen, weefsels, en systemen als reactiepatroon op deze signalen. Vitale cellen of weefsels reageren anders dan cellen of weefsels die verstoring hebben door bv. verzuring, ontstekingen, afvalstoffen zoals zware metalen, hormonale disbalansen, mitochondrie-problematiek (burn-out en vermoeidheidsklachten) etc.

Ieder lichaamsobject met een specifiek eigen frequentiecombinatie is gemeten en geeft de reactie van dat object. Dat gaat heel precies tot cel- en weefselniveau en na het meten zie je een selectie van objecten die niet normaal gereageerd hebben. Deze zijn uit balans en krijgen ondersteuning door advies en persoonlijke begeleiding.

Bent u nieuwsgierig? ...

- Welke vitamines u tekort komt?

- Welke mineralen u tekort komt? 

- Welke organen wellicht niet optimaal functioneren of wel wat ondersteuning kunnen gebruiken?

- Welke toxinen/zware metalen er in uw lichaam zitten, en dus voor klachten zorgen? Deze intoxicaties kunnen uw herstel in de weg zitten!

 

U krijgt binnen één week een overzichtelijke rapportage toegezonden met uw eigen persoonlijke adviezen.

U kunt snel en zelf eenvoudig en praktisch aan de slag! Vele tevreden mensen zijn u voorgegaan. Neem uw gezondheid in eigen hand.

 

Indien nodig/wenselijk wordt er in overleg een vervolgafspraak gemaakt voor een check-up.